Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28
Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 20:59

Het was allemaal heel erg nieuw, maar ook ontzettend fijn. Lea greep hard in de lakens om hem maar geen pijn te doen, want het scheelde niet veel of haar wolf kwam er wat bij kijken. Het genot van zijn lippen en tong dáár overweldigde haar totaal en het was maar goed ook. Als ze hier teveel over na zou denken zou ze het waarschijnlijk vreemd vinden.
Het onbekende gevoel van een naderend orgasme was net weer afgezakt, maar kwam nu in alle heftigheid weer terug. Het was bijna teveel om te verdragen en haar buikspieren spanden strak samen terwijl haar lichaam schokte, zo hard deed ze haar best om Mattias door te laten gaan. Want ondanks dat het onbekend was, had ze hier wel eens over gelezen en wist ze vaag wat er gaande was. Lea kreunde zwaar toen haar benen begonnen te trillen en de fijne tintelingen door haar hele lichaam gingen. Ze ontspande en leunde zwaar in het matras, terwijl ze met haar beide handen hem liet stoppen met bewegen omdat ze even geen enkele aanraking kon hebben tussen haar benen. Hijgend had ze haar ogen gesloten en schokte nog een paar keer na. Bij de maan...
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 21:05

Toen ze aangaf te gevoelig te zijn trok Mattias rustig zijn vingers uit haar, en kroop hij naast haar, haar hier en daar zacht kussend terwijl hij zijn vingers afveegde. Hij had haar benen voelen trillen, haar buikspieren voelen verkrampen, en haar geluiden horen veranderen. Waren dat de tekenen dat een vrouw klaarkwam? Hij vatte het maar op als een 'ja'.
Met een glimlach ging hij naast haar liggen en trok haar zacht met haar rug tegen zijn borst, zijn stijve tegen haar billen, terwijl hij haar borsten streelde en haar nek kuste. Even beet hij er zacht in, omdat ze daar eerder goed op had gereageerd. "Hmm lieverd, wat zie je er toch heerlijk uit," fluisterde hij zacht tegen haar huid. Zo ontspannen had hij haar nog nooit gezien, of tenminste niet op deze manier. Hij kon het niet helpen zich in stilte af te vragen of ze dit wel eens bij zichzelf teweeg had weten te brengen, waarna de vraag natuurlijk kwam of Lea ooit wel eens zichzelf had bevredigd. Maar hij wist beter dan dat soort vragen te stellen op dit moment.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 21:14

Lea had een hele tijd nodig om bij te komen. Dit was haar eerste keer klaar komen en ze voelde zich al helemaal loom worden en nestelde zich tegen hem aan. Haar ogen gloeiden tevreden oranje bij zijn best en ze bromde zachtjes. Eigenlijk was ze voldaan nu en wilde ze alleen nog maar knuffelen en dan in slaap vallen. Ze voelde zijn stijve echter heus wel en drukte plagend haar billen tegen hem aan.
Pas toen ze weer een poosje op adem was, draaide ze zich om en nam hem nieuwsgierig op. Was het voor hem ook fijn geweest? Was het niet vies? Maar ze wilde het daar nu niet over hebben. Loom liet ze haar vingers over zijn lichaam glijden tot ze hem omvatte en langzaam begon af te trekken. Eens zien of haar hand ook goed was voor hem, want hoewel ze het weleens had gedaan, was er nooit veel nodig om hem op te winden en had ze het dus nooit heel lang gedaan, of spelend ontdekt wat hij lekker vond. Maar daar was nu wel mooi de tijd voor en ze zou hem niet laten gaan tot ook hij verzadigd was.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 21:18

Het duurde even, hij gaf wat tips, maar uiteindelijk verkrampte zijn lichaam terwijl hij voor de tweede keer klaarkwam. Het aftrekken betekende wel dat ze morgen de lakens zouden moeten verschonen en dat ze beiden plakkerig waren tegen de tijd dat Mattias op adem was gekomen. Hijgend en met een grote grijns keek hij naar Lea terwijl hij haar in zijn armen nam. "En? Waren het goeie dingen om te proberen?" Want hij had het niet vervelend gevonden om haar naar een hoogtepunt te likken, sterker nog hij zou het best weer willen doen als dat betekende dat ze zo heerlijk genoot in bed. Zacht streelde hij haar rug en haar billen.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 21:24

De tips waren handig. Zo ontdekte ze al zijn gevoelige plekjes en kreeg ze een kleur bij de gedachte dat hij dit dus vaak genoeg zelf had gedaan om te weten wat hij nodig had. Het beeld dat hij het zelf deed terwijl ze naar hem keek liet haar daarna niet meer los.
Lea wilde even uit bed om een handdoek te pakken en het meeste weg te vegen en de dekens even om te draaien, maar kroop toen loom en tevreden weer tegen haar man aan. Ze had een blos op haar wangen, maar ze knikte. "Ik vond het heerlijk. Voor jou niet... Vreemd of.. Euhm.. Zo?" was het voor hem goed geweest? En hoewel ze beter wist dan het van hem te denken, vroeg ze zich vaag af of hij dit nu ook van haar verlangde. Maar dat drukte ze heel snel weer weg en glimlachte zacht naar hem. Het was een fijne avond geweest zo.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 21:30

En hij zou haar niet meer loslaten die avond. Ze kon maar beter niet weten dat hij ook wel een paar keer met zichzelf gespeeld had met haar in zijn gedachten, zelfs nog ver voor de verloving. Hij had immers toegegeven al vanaf de dag dat hij haar ontmoette ongeveer verliefd te zijn geweest. Dat hij haar nu zijn vrouw mocht noemen, dat ze samen dit bed deelden, dat was voor Mattias nog altijd een droom die uitkwam. "Ik vond het heerlijk lieverd, allebei de dingen. Je ziet er bloedheet uit zo boven op," zei hij met een grijns, maar hij meende het wel. "En dat andere doe ik graag nog eens een keer, want het is heerlijk om je zo te horen genieten." Dus nee, niets vreemds of vies in zijn ogen. Zacht kuste hij haar. Hij zou dit niet van haar verlangen, hoewel hij zijn vrienden wel eens had horen vertellen hoe heerlijk het was om gepijpt te worden. Het feit dat Lea het echter vreemd had gevonden, en lang tegen had gehouden dat hij het bij haar deed, vertelde hem echter wel dat zij het niet bij hem zou willen doen. En dat was prima. Ze had hem vanavond immers weer genoeg genot bezorgd. "Ga lekker slapen lieverd. Morgen wil ik alles horen over het rennen met de andere wolven."

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 21:39

Al die woorden maakten haar blos natuurlijk niet minder, maar het was fijn om te horen dat hij het ook lekker had gevonden. Ze kuste hem nog even, vertrouwde hem al half slapend toe dat zij bovenop ook wel een fijne houding vond, maar zakte toen in slaap.
Bij het ontbijt vertelde ze hem over de roedel en dat haar wolf het geweldig had gevonden en daardoor ook weer naar Eldon en haar ouders verlangde. Over haar plannen om naar Kaspar te schrijven of het goed was als ze een keertje op bezoek kwamen en dat ze hem maar het een en ander moest uitleggen en vertellen over haar leven daar. En dus over alle andere rassen, wat mogelijk voor een gigantische cultuurschok ging zorgen. Gisteren had ze nog een paar regels aan de roedel uitgelegd en dus verwachtte Lea geen moeilijkheden. Zij kon zich bezig houden met haar studie en de zaken en ze zouden hen vanzelf weer zien.
Nog even zocht ze oma op en deelde nog een klein ontbijt met haar, waarna ze trouw haar kruiden nam en zich klaar maakte voor de dag. Eens zien wat vandaag zou brengen..
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 21:45

Mattias dook de werk/studeerkamer in voor zijn scriptie na het ontbijt, na Lea nog een kus te hebben gegeven, en liet zich de rest van de dag niet veel zien. Het was een patroon dat zich de laatste paar dagen vaker voordeed, terwijl Lea's dagen zich vulden met vergaderingen, en de zaken waarnemen.

En met bezoek... Cyra en Sevas waren eerder vertrokken uit Litouwen, nadat Cyra had gezegd dat als ze niet meteen vertrokken van haar ouders, ze haar moeder iets aan zou proberen te doen (een ongezonde gedachte voor wie dan ook), en kwamen dus eerder aan. Hun zakelijk belang in de mensenwereld was maar beperkt, maar hun netwerk in Rusland en daarmee Azië reikte ver. Dat ze in de buurt waren was vooral te merken aan dat de weerwolven, die zich eerder zeer netjes hadden gedragen, wel erg ongedurig werden zodra het echtpaar op de stoep stond. Met verbazing over deze plotselinge onrust deed Mattias de deur open, een mogelijke fout...
Lea had hem misschien even moeten voorbereiden op de uitstraling van twee volwassen vampiers, want zodra hij de deur open deed verstijfde de jongeman terwijl hij naar het echtpaar staarde en nauwelijks meer kon bewegen van angst. Alles in hem vertelde hem dat er iets aan deze twee zeer, zeer gevaarlijk was en dat hij moest rennen. En dat was zelfs zonder dat de twee hun aura gebruikten om angst in te boezemen...

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 22:02

Sterker nog, Sevas glimlachte de jongeman ontwapenend toe en stak zijn hand naar hem uit. "Goedenavond. Ik ben Sevastyan Thahira en dit is mijn vrouw Cyra.. We hadden een Lea laten weten dat we zouden komen? We zijn aan het goede adres toch?" hoewel ze beiden iets adellijks uitstraalden, zag Sevas er ontspannen uit en had hij kleren aan die niet schreeuwden hoe rijk ze waren. De angst merkte hij zeker wel op en wierp even n blik op Cyra. Hij paste zijn uitstraling direct aan naar zo zachtaardig en vriendelijk als hij maar kon zijn, waardoor hij bijna menselijk over kwam. Toch rook hij de wolven vanaf hier en was het moeilijk om zijn uitstraling zo klein en zacht te houden.

Zelfs Lea merkte de verandering in huis op en kwam wat geïrriteerd kijken wat er aan de hand was. Haar wolf kriebelde doordat de roedel onrustig werd en het duurde even voor ze hen genoeg gekalmeerd had om haar neus te volgen. Ze staarde wat verbaasd naar Mattias en glimlachte toen naar het stel. Ze kende hen alleen van een paar bezoekjes als Cyra bij Von was geweest, wat niet genoeg was voor een Lea-knuffel maar wel genoeg voor een hartelijk welkom. "Cyra! Sevas! Jullie zijn vroeg, ik had jullie nog niet verwacht.. Kom erin, kom erin." Waarna ze hen direct vertelde dat er vijf wolven op bezoek waren en ze dus zenuwachtig gedrag konden verwachten, maar geen 'gedoe' in hun huis duldde en ze wel even zou kijken waar zij het beste konden slapen.
"Dit is Mattias trouwens," voegde ze eraan toe en schakelde over in het Duits met het zangerige Weense accent wat ze al behoorlijk aan het overnemen was. Ze legde hem uit wat voor werk Cyra en Sevas deden en dat ze het begreep dat hij hen doodeng vond maar dat ze heel goed wisten hoe ze zich moesten gedragen en hij niets te vrezen had van ze.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 22:07

Mattias schudde Sevas de hand, gevolgd door Cyra, maar het kostte hem duidelijk moeite om alles te verwerken zonder in paniek op de vlucht te slaan. Dit was mogelijk wel een dingetje voor als ze naar Eldon gingen...

Cyra glimlachte vriendelijk naar Lea, die ze herkende van de bezoeken aan Von, maar toen was Lea een stuk jonger geweest. Niet alleen in uiterlijk, maar ook qua uitstraling. Het meisje was gegroeid... En naar wat Cyra had gehoord was ze behoorlijk indrukwekkend bezig. "Ja mijn excuses daarvoor. Het werd ons een beetje... te heet onder de voeten in Litouwen." En hun volgende afspraak, bij een Thahira-tak die wel erg gevaarlijk dicht in de buurt kwam van ruzie met de Gargoyle-buren, zou pas zoveel later zijn dat ze Lea gebruikten als tussenstop. Cyra's Duits was wat roestig, maar ze zou zich er wel mee redden. "Bovendien ben ik nog nooit in Wenen geweest, dus was ik nieuwsgierig." En het kostte haar nooit zoveel moeite om Sevas over te halen, dacht ze terwijl ze hem even met een onschuldige grijns aankeek. "Hoe gaan de zaken in Rusland?"

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten