Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28
Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 15:47

Ze werd nu pas verlegen. Nu hij wakker was en naar haar verlangde kreeg ze echt door wat ze aan het doen was. Even bleef ze op zijn kruis zitten en beet lichtjes op haar onderlip. Wat verlegen nam ze hem op en had ook nu pas door dat ze echt niet veel aanhad. Blijkbaar had ze een wel erg sexy ding te pakken gehad.
"Ik wilde dit eens proberen?" mompelde ze zachtjes. Om zich af te leiden gleden haar handen weer over zijn borstkas. Er viel nog heel veel te ontdekken en te proberen in bed en Lea wist eigenlijk niet wat haar had bezield.
Maar ze voelde zich wat nat worden onder zijn blik en bewoog zonder erbij na te denken haar heupen weer. Met hun ondergoed er nog tussen begon ze hem langzaam te berijden.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 15:52

Genotzuchtig kreunde Mattias weer toen ze weer over zijn stijve heen bewoog. Hijgend zette hij zijn handen in beweging, begon haar te strelen terwijl ze verder en verder onder het gevalletje schoven. Hij ging door tot hij haar borsten bereikte en die zachtjes maar doelmatig begon te masseren tot haar tepels stijf waren en hij die begon te plagen. Even trok hij haar naar zich toe voor een vurige zoen. "Liefje, jij mag dit proberen, en dan wil ik straks iets anders proberen. Oké?" Hij hijgde het tegen haar lippen aan. Hoewel hij niet precies wist waarop ze doelde met "ik wilde dit eens proberen", had hij nergens iets tegen als ze maar samen konden genieten. En voordat genieten zou hij maar wat graag al dat ondergoed doen verdwijnen.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 16:08

Het ondergoed verdween snel daarna al hield Lea het niemandalletje aan gezien ze doorhad dat Mattias het nogal opwond.
Ze kreunde tegen zijn lippen aan en vond het prima dat hij wat wilde proberen. Maar toen ze nat genoeg was, liet ze zich voorzichtig op hem zakken en hield even halt om te wennen aan het volle gevoel. Dit was nogal wat anders, maar wel heerlijk. Hijgend keek ze hem aan, wat van de wereld door genot en verlangen en zocht toen langzaam met hem naar een ritme.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 16:16

Mattias kreunde verlangend toen ze om hem heen gleed, en dat geluid herhaalde zich toen ze zich in beweging zette. Hij had er nooit een geheim van gemaakt dat hij dol op haar was, en dat hij seks met haar heerlijk vond ook al deden ze het niet heel erg vaak. Pas toen hij zichzelf weer een klein beetje in de hand had trok haar haar naar zich toe voor nog een zoen, waarna hij genoot van het zicht van haar boven op hem. Dit was een fantastisch standje, bedacht hij terwijl hij met haar borsten speelde, haar overal kon strelen waar hij maar bij kon (en dat was nogal wat), en af en toe een glimps opving van hoe hij keer op keer diep in haar gleed. Zijn buikspieren, inmiddels goed getraind door het rennen met haar en het sporten dat hij af en toe deed om die conditie op peil te houden, spanden zo nu en dan door wat ze bij hem los wist te maken.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 18:11

Ook Lea vond het geen verkeerd standje. Ze voelde veel meer en heftiger dan anders. Hijgend greep ze in de lakens en kuste hem terwijl ze zocht naar hoe ze het meeste kon voelen. Het duurde even, maar ze vond het standje en haar ogen draaiden nog net niet weg. Kreunend bewoog ze zich over hem heen. "Ooh.. oh Mattias... Zo.. zo lekker," steunde ze met moeite. Lea kon zich niet echt meer concentreren op iets anders dan het fijne gevoel wat hij teweeg bracht. Zijn handen over haar lichaam hielpen daar zeker aan mee.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 18:16

Zijn handen, die niet veel later toch echt dat niemendalletje lieten verdwijnen. Want hoe sexy het Lea ook stond, hij vond haar eigen lichaam het meest prachtige om te zien. Hijgend greep hij met één hand één van haar heupen, hielp haar mee in het tempo dat ze aan hield en drukte zichzelf bij elke stoot zo diep mogelijk in haar. Zijn andere hand greep haar borsten, iets waar hij maar moeilijk kon afblijven als ze samen in bed lagen. Hij was dol op haar, en op haar lichaam, en haar zo heftig zien genieten was iets waar hij zijn ogen niet vanaf kon houden. Hij wist dat ze hun andere keren ook lekker had gevonden, maar had nog nooit haar ogen weg zien draaien. Aan de andere kant, hij had een keer gelezen dat het voor een vrouw makkelijker was om te genieten als zij bovenop zat, dus misschien was dat het? Het was echter een gedachte waar Mattias maar kort over nadacht, want verder genoot hij vooral van hun intimiteit samen. Hoe ze over hem heen gleed, hem bereed. Lea bovenop was iets wat hij nog lang niet had zien gebeuren, en dat het nu toch gebeurde en zij daar bovendien het initiatief voor had genomen door hem wakker te maken met de heerlijke 'belofte' van seks, dat was niet bepaald een vervelende manier van wakker worden. "Ooh Lea.." kreunde Mattias toen ze weer op zijn heupen zat. Hij schokte kort, terwijl ze hem met haar bewegingen meedogenloos naar een hoogtepunt aan het werken was. Hij hoopte alleen maar dat dat nog lang genoeg zou duren voor haar om zoveel mogelijk te genieten, want ergens klonk vaag dat stemmetje van Victoria die het over de g-spot had gehad. Was dat waarom ze zo genoot op het moment? Wist hij dat te raken (hoewel hij er zelf weinig mee te maken had als dat gestimuleerd werd)? Kort trok hij, een tikje gemeen, aan één van haar tepels.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 19:09

Het was inderdaad precies het plekje wat telkens beroerd werd en dat was zalig. Lea werd gek van genot en was hard op weg naar een orgasme op deze manier. Hijgend bleef ze over hem heen bewegen, telkens zoekend naar dat heerlijke plekje. Maar ze kon het niet helpen om moe te worden en ze kreunde lang en schokte tegen hem aan toen hij aan haar tepel trok.
Woordeloos maakte ze Mattias duidelijk dat ze het niet meer trok en wilde draaiden. Half uitgeput, maar nog niet tevreden plofte ze met haar rug op het matras. Met een zacht glimlach trok ze hem naar zich toe en kuste hem intens terwijl Lea haar benen wat spreidde. Haar vingers gingen door zijn haar en daarna door naar zijn rug. Ze wilde méér. "Wat wilde je uit proberen, m'n lief?" mompelde ze, nog steeds wat van die wereld.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 19:26

Het duurde niet lang voor Mattias wel klaarkwam, wat met een grom gebeurde, maar door hoe ze over hem heen bleef bewegen en om hem heen bleef samentrekken, samen met hoe bloedheet ze eruit zag als ze zo genoot verslapte hij voor het eerst niet nadat hij gekomen was. Het bleek een avondje van 'eersten' te zijn voor hen.

Hijgend hing hij over haar heen, ook een beetje daas terwijl hij haar zacht kuste. Dit keer was hij het die haar kaak en hals verkende met zijn lippen. Woordeloos keek hij even naar haar, ze straalde aan alle kanten uit dat ze meer wilde en ook dat was voor het eerst. Toen kuste hij haar en grijnsde. "Hmm... Dat merk je vanzelf wel," zei hij een beetje plagend, een beetje om spanning op te bouwen, waarna hij haar zoende voor zijn lippen weer afdwaalden naar haar hals. En vanaf haar hals naar haar sleutelbeenderen, en toen haar borsten. Eerder had Lea hem niet verder dan dat laten 'afzakken', maar hij wilde meer van dat genot op haar gezicht zien en hij hoopte dus maar dat hij de kennis die hij van Victoria en wat boekjes had gekregen een beetje goed had begrepen.
Zacht streelde hij haar benen, gaf haar borsten en tepels ruim de aandacht, voor hij verder ging. Terwijl hij haar buik kuste bracht hij een hand naar haar meest intieme plek en begon haar zacht te strelen, voordat hij haar lipjes spreidde en een vinger bij haar naar binnen bracht. Zou hij dat plekje ook kunnen vinden? Het duurde even voor zijn hoofd zich bij zijn hand voegde en hij zijn tong over haar lipjes liet gaan. Mattias hoopte maar dat ze hem dit zou laten doen, en vooral zou laten afmaken. Wat hij proefde deed hem kort opkijken. Het was zoutig, maar tegelijk ook niet, een smaak die hij niet kon vergelijken met iets anders maar wat wel proefde naar meer. Dus liet hij zijn tong nu tussen haar lipjes glijden, langs haar klit. Zijn vingers direct op dat gevoelige knobbeltje had ze eerder niet prettig, en vooral te heftig gevonden. Zou zijn tong anders aanvoelen?

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 11 Aug 2017, 19:36

Het plagen hielp. Ze stak flauw haar tong uit en woelde nog maar eens door zijn lokken. Misschien was het een wolven dingetje maar het was iets waar Lea amper genoeg van kon krijgen en zeker in bed hielp het haar om los te laten en te genieten.
Met haar ogen gesloten genoot ze van zijn strelingen. Ze schokte toen ze zijn vingers voelde en zijn lippen op haar borst. Haar grip op zijn lijf verstrakte even, waarna ze weer ontspande. Lea was duidelijk nog niet afgekoeld en bewoog nu langzaam haar heupen mee in het ritme van zijn vinger in haar. Doordat ze alweer een beetje wegzakte had ze niet door dat Mattias steeds verder naar beneden ging, anders had ze er misschien wel wat van gezegd. Haar ogen vlogen open toen ze zijn tong voelde op het moment dat zijn vinger weer in haar gleed. Een duidelijke kreun en schok waren het gevolg en Lea wist niet hoe ze het had toen hij verder ging en haar gevoeligste deel vond. Ze jammerde half. "Ja.. oh ja..."
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 11 Aug 2017, 19:41

Dat was zeker nieuw! Even was Mattias' eerste reactie om te kijken of het wel goed ging met haar, tot hij die woorden hoorde. Of eerder, die geluiden die vroegen, haast smeekten om meer. Een korte grijns vormde zich om zijn lippen toen hij doorkreeg dat Lea misschien stil kon zijn in het dagelijks leven, maar dat ze vandaag behoorlijk wat geluid maakte in bed. Geluiden die hem alleen maar aanmoedigden. Dus drukte hij twee vingers in haar en begon die in en uit haar te bewegen, terwijl zijn tong zich om haar klitje krulde en die begon te verwennen. Af en toe zacht, dan weer door er feller overheen te likken, of door de gehele lengte van zijn warme tong vol over het knobbeltje te laten gaan. Hij registreerde vaag dat er een plekje was diep in haar, ter hoogte van haar navel zo leek het, waar ze heftig op reageerde als hij er drukte met zijn vingers en dus streek hij daar ook keer op keer weer overheen. Hij genoot van haar, van wat hij bij haar deed, van dat ze hem dit liet doen en zich zo bloot aan hem gaf. En het wond hem tegelijk vreselijk op.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten