Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28
Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 05 Jun 2017, 22:36

Nee, Lea had niet gedacht aan kruiden en dat was ook niet iets waar ze nu aan dacht. Ze glimlachte zacht naar hem en leidde zijn handen naar de rand van haar rok en slip, het enige wat ze nog aan had. Ze liet haar vingers plagend langs de rand van zijn boxer glijden en knikte hem heel licht toe. Ze wilde het proberen, al kon ze geen woorden geven aan haar verlangen. Haar lichaam was strak van spanning op de goede manier.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 05 Jun 2017, 22:38

Warm glimlachte hij nog naar haar, terwijl hij haar opnieuw zoende, dit keer zacht en teder. Het kostte hem weinig moeite om haar uit haar rok en slipje te krijgen, en even nam hij de tijd om alles wat hij zag in zich op te nemen. Zijn hart miste een slag en begon toen nog harder te bonzen, terwijl zijn adem even stokte. Toen kuste hij haar opnieuw. "Je bent zo prachtig," fluisterde hij haar toe terwijl zijn handen haar zacht streelden.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 05 Jun 2017, 22:43

Ze liet het uittrekken van zijn boxer aan hem over en moest weer opnieuw wennen aan het gevoel van hem tegen zich aan. Ze sloot haar ogen terwijl ze dit overweldigende maar fijne gevoel in zich opnam. Haar vingertoppen gleden fluisterzacht over zijn rug en verkenden zijn billen nog eens maar vertrouwde op zijn kunde dat dit goed zou verlopen. Lea genoot van zijn vingers toen hij haar weer begon te plagen, zoals ze het ondertussen noemde in haar hoofd. Ze liet hem echter niet verder afdwalen dan tot haar borsten met zijn hoofd. Lichtjes spreidde ze haar benen nog wat voor hem en kromde haar nek in genot.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 05 Jun 2017, 22:46

Hij leidde haar af met zijn lippen, zijn tong, en liet af en toe zijn stijve tussen haar lipjes glijden maar nog niet in haar. Pas toen ze daar weer helemaal aan gewend was, en hij het idee had dat ze aan niets anders meer dacht dan genot, drukte hij zich bij haar naar binnen. Niet te snel, niet te langzaam, zoals hem eerder was uitgelegd. En ondertussen bleef hij zeker wel opletten op haar reactie, ook al was dat best lastig want het gevoel dat ze bij hem los wist te maken was overweldigend! Toen hij helemaal in haar zat bleef hij hijgend, en behoorlijk van de planeet met gespannen spieren net boven haar hangen terwijl hij even op adem moest komen en zijn gedachten moest zien te ordenen.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 05 Jun 2017, 22:53

Ondanks dat ze alleen maar aan genot dacht en dat door haar hele lichaam voelde, kromp ze lichtjes in elkaar. Het deed alsnog een beetje pijn toen hij doorzette en in haar drong. Maar daarna ontspande ze weer, hoewel met een beetje moeite, en streelde zijn lichaam. Zacht en liefdevol veegde ze zijn haar uit zijn gezicht en trok hem naar zich toe voor een kus. Lea wilde iets zeggen over dat het goed was zo, dat het fijn was, dat het.. ze kreeg geen woorden over haar lippen en hield zich alleen maar aan hem vast. Langzaam gleden ook haar benen om de zijne en was zij degene die begon te bewegen. Ze kreunde bij het gevoel van hem in en uit haar bewegend en hijgde een 'oh ja'.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 05 Jun 2017, 22:58

Dat hielp wel om hem weer in beweging te krijgen. Hij kreunde zacht toen ze begon te bewegen, en nam dat niet veel later van haar over. In een rustig tempo begon hij in en uit haar te stoten, waarbij hun lichamen ook hier en daar langs elkaar streken. Het gevoel dat het bij hem losmaakte was niet te beschrijven. Dit was het meest intense genot dat hij ooit had ervaren, en het feit dat hij dit samen met Lea kon doen, dat ze op deze manier 'één' konden worden en van zoiets intiems konden genieten maakte die hele ervaring alleen nog maar heftiger. Hij was niet in staat woorden te vormen op het moment, maar kon zijn geluiden van genot niet tegenhouden terwijl hij langzaam het tempo verhoogde naarmate hij verder richting zijn hoogtepunt kwam.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 05 Jun 2017, 23:05

Lea kon voelen dat hij kwam, uiteindelijk. Zijzelf niet, maar ze had genoeg ervaren om voldaan te zijn. Hijgend en zwetend en plakkerig kroop ze in zijn armen en trok een van de dekens over hen heen.
Het was een storm in haar hoofd, maar dit keer een prettige, terwijl ze alles van deze avond nog een keertje afspeelde. Ze viel in slaap in zijn armen en droomde niet die nacht, maar sliep heerlijk. De volgende ochtend was ze aardig stijf echter en eerder wakker dan Mattias. Ze kleedde zich alvast aan en maakte hem zachtjes wakker. "Hé, ik ga alvast douchen. Ik zie je aan het ontbijt?" Warm kuste ze haar man en glipte toen de kas uit, voor ze het konden hebben over wat dan ook. Zoals altijd na gebeurtenissen had Lea even nodig om het allemaal voor zichzelf te verwerken.

Pas in de douche merkte ze het bloed op haar liezen op en keek daar wat verbaasd van op. Zoveel pijn had ze nou ook weer niet gehad... Ze waste zich schoon en bleef even genietend onder de warme stralen staan, voor ze zich afdroogde en een jurk uitkoos.
Ze moest niet vergeten om na haar college naar de apotheek te gaan, bedacht ze met een blosje. Tenslotte lag het nog niet in de planning om zwanger te raken, hoewel ze ook wel wist dat de kruiden geen garantie gaven daarvoor.
Tijdens het ontbijt voelde ze zich warm en verliefd zelfs en elke keer als ze Mattias zijn blik trof, begon ze te stralen en warm te lachen naar hem.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 05 Jun 2017, 23:12

Even was hij bang geweest dat ze het niet prettig had gevonden, dat ze daarom zo snel was vertrokken die ochtend. Maar toen hij, na een korte douche voor hemzelf, haar bij het ontbijt zag en ze zo begon te stralen toen ze hem zag wist hij beter. Hij boog zich kort naar haar toe om haar een kus te geven en ging toen zelf zitten. Die warme blik van haar, die stralende ogen, het maakte hem smoorverliefd elke keer dat hij nu naar haar keek en toen ze naar hun colleges vertrokken hielp hij haar dan ook extra galant het rijtuig in, en er op dezelfde manier weer uit toen ze op de universiteit aankwamen. Zacht verstrengelde hij hun vingers en drukte korte en kus op haar wang voor ze naar binnen liepen. Het kon Mattias niet schelen dat dat soort gebaren 'niet echt hoorden' waar anderen bij waren, Lea's ouders uitten hun liefde naar elkaar ook dagelijks met kleine gebaren gedurende de dag en hij wilde net zo'n gelukkig huwelijk hebben als die twee hadden. "Had ik vandaag al gezegd hoe fantastisch je wel niet bent?" Hij zei het met een wat jongensachtige grijns op zijn gezicht.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten:2802
Lid geworden op:28 Jun 2015, 14:28

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor Ravief » 02 Jul 2017, 18:05

Zulke kleine gebaren voor Lea juist heel erg belangrijk en ze vond het fijn om te merken dat hij naar haar ouders had gekeken en dit gedrag acceptabel vond en zelf ook wilde toepassen voor hun relatie. Ze lachte hem toe. "Vandaag nog niet." Lea kuste hem zachtjes. "Succes vandaag, lieverd. Ik zie je thuis weer." Tenslotte had zij vandaag minder colleges en moest ze nog even langs de apotheek.
Ze voelde vlinders de hele dag als ze terug dacht aan hun avond samen. Wie had gedacht dat iets waar ze zo lang zo ontzettend nerveus over was geweest, zo fijn kon zijn? Maar nu was ze toch blij dat ze het had bewaard. Dat het voor hen beiden nieuw was geweest en ze beiden elkaar eerste waren -en hopelijk ook enigste zouden blijven.

Gelukkig was de apotheker een man met discretie -hoopte ze- en kwam ze niemand tegen die ze kende. Ze kreeg kruiden mee die ze dagelijks moest nemen en een klein tabletje die ze dadelijk moest doorslikken met wat melk en dat zou dan genoeg moeten zijn om te zorgen dat ze niet zwanger werd van gisteren.. Lea kon alleen maar hopen dat het zou werken.
Thuis ging ze aan de slag met wat schoonmaken en piano spelen, huiswerk en ze schreef een brief naar haar moeder die nogal privé was. Lea ging niet in op de details, maar vertelde wel dat ze samen met Mattias was geweest en hoe fijn het was.

Zo gingen de dagen vlotjes in elkaar over, tot ze bijna drie maanden getrouwd waren. Lea kreeg een brief van haar oom Diego ongeveer tien minuten voor er aangebeld werd. Ze had nog maar net gelezen dat er wat wolven van de Torrezroedel in Wenen waren die voor een paar dagen onderdak nodig hadden of ze stonden al voor de deur.
Lea herkende twee als een oom en tante die ze ooit een keer had gezien, maar heette hen hartelijk welkom, samen met drie anderen en wees hen de weg naar de vleugel die ongebruikt was. Dit waren de gastenkamer en ze fronste eventjes. "Jullie zijn natuurlijk welkom bij het avondeten, maar graag allemaal douchen en je beste kleren aan en geen Shanea-gedrag. Mijn oma weet van niets en mijn man weet wel het een en ander maar heeft nog nooit een roedel meegemaakt."
Toen bleek dat ze niet veel schoons aan kleding hadden, liet ze iemand komen om de maten op te nemen en stuurde ze weg om het een en ander op te halen. Ze kon dit wilde zooitje niet zomaar aan tafel laten zitten bij een dame als haar oma. Maar haar wolf was opgetogen als nooit tevoren en hoopte van harte dat ze mee kon rennen met hen.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
varden
Berichten:2551
Lid geworden op:27 Jun 2015, 19:39

Re: Lea, Rosa en Seff 18+ !!

Berichtdoor varden » 09 Aug 2017, 12:44

Hoewel ze het in die drie maanden zo druk hadden gehad dat er maar weinig herhaling was geweest van hun avond samen, hadden ze nog een paar keer seks in die tijd. Iets waarvoor ze graag de tijd namen en daardoor was het een beetje 'verwaarloosd' in een drukke periode vol zaken, vergaderingen, en waarin Mattias met zijn scriptie was begonnen zodat hij mogelijk nog dit jaar kon afstuderen. Hoewel Mattias er misschien wel vaker naar verlangde dan ze het deden, wist hij beter dan Lea onder druk te zetten, niet nu ze er eindelijk van kon genieten samen met hem. Dus aan 'vluggertjes' deden ze (nog?) niet, alleen aan lange avonden waarin hij haar verwende, liet ontspannen, en verwende. Avonden waarin het ook duidelijk werd dat Liz met haar opmerkingen totaal de boom in kon, want dat Lea Mattias wist te verleiden met haar persoonlijkheid was al bekend geweest. Dat haar lichaam en rondingen hem echter net zo in vervoering konden brengen, werd nu ook maar al te duidelijk. Ondertussen was Mattias zich, zonder Lea's weten, een beetje aan het inlezen over hoe hij haar het meeste genot kon bezorgen. Het was een beetje een nieuwe doel voor hem om ook haar een keer klaar te laten komen. In de afgelopen maanden had hij al enorm veel geleerd, dingen waarvan hij zich soms wel eens afvroeg of zijn vrienden het wel wisten en/of uitvoerden op de vrouwen over wie ze wel eens opschepten. Nu waren dat voornamelijk dames van plezier, en had Mattias wel eens het idee dat die zijn vrienden meer als wandelende spaarvarkentjes zagen, wat ze in feite ook waren als ze daar binnenkwamen.
Maar dat betekende niet dat hij zijn huwelijk en het echtelijk bed in wilde gaan zoals zijn vrienden dat deden. Toch had dat tot nu toe een beetje moeten wachten. Met Mattias' naderende scriptie-onderzoek, en de beginnende voorbereidingen voor mogelijke uitbreidingen van Lea's handels-imperium was hun tijd samen soms best een beetje beperkt. Lea Zeresh-du Tomas begon langzaam aan toch echt een gerespecteerde naam in de zakenwereld te doen. Het echtpaar Thahira-Olissinger had aangekondigd binnenkort op bezoek te willen komen, tijdens een rondreis die ze al maakten voor hun andere werk, om te kijken of ze het echtpaar konden helpen voet aan de grond te krijgen in Groot-Brittannië. Er woonden daar immers veel Dagelfen die mogelijk geïnteresseerd konden zijn. En Cyra nam haar belofte aan Von, om met haar kennis en geld een beetje op de roedel te letten, zeer serieus.

Toen Mattias echter thuiskwam die middag, had hij meteen door dat er iets anders was... Verbaasd keek hij om zich heen, heowel hij in de eerste instantie niet meteen bewijs zag van iets dat veranderd zou zijn. Wat was er aan de hand?
Pas toen hij Lea's stem uit de vleugel met gastenverblijven hoorde komen kreeg hij door wat er mogelijk aan de hand was. Ze hadden het al een keertje vaag gehad over het 'openstellen' van hun gastenkamers voor Shanea die tijdelijk onderdak nodig hadden, en het was een idee wat Mattias mooi had gevonden. Toch had hij er nooit over nagedacht als zijnde iets 'echts', gewoon omdat hij het zich moeilijk voor kon stellen dat er mensen waren die zodanig opgejaagd zouden kunnen worden dat ze er vandoor gingen. "Lea? Lieverd? Ben je hier?" Hij liep de woonkamer van de vleugel in, met de open, vriendelijke houding die hij altijd had. Mattias was een persoon die je makkelijk aardig kon vinden, met zijn vriendelijke blik en zachtaardige houding. De wolven die echter bij Lea stonden, die met haar praten in het Shanea en Spaans, keken direct gealarmeerd. Allen roken binnen een seconde dat deze jongen een mens was, en hoewel Lea had gezegd dat haar man geen roedel gewend was hadden ze eerder verwacht dat Lea dan met een andere Shanea was getrouwd. Niet met een mens! Vijf paar ogen kleurden dan ook geel, de sfeer in de kamer sloeg om naar argwanend, lichtelijk vijandig zelfs, op een niveau dat zelfs Mattias wel aan moest voelen. Hij verstijfde in de deuropening. "Eh... Lea?" Wie waren dit? Hij herkende de gezichten niet van haar familie die naar de bruiloft was gekomen, waar hij immers haar oma Carmen en oom Diego en diens vrouw en kinderen had ontmoet. Dat het wolven waren die voor zijn neus stonden, zag hij wel meteen door de gele ogen en zelfs een paar witte roofdierachtige tanden die hem grommend getoond werden.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Stevenml en 3 gasten