Chars

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten: 3481
Lid geworden op: 28 Jun 2015, 14:28

Chars

Berichtdoor Ravief » 30 Mei 2016, 14:35

Onze geweldige karakters
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
Woordenwerpster
Berichten: 120
Lid geworden op: 07 Sep 2015, 15:05

Re: Chars

Berichtdoor Woordenwerpster » 30 Mei 2016, 14:44

Naam: Kay
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 20

Uiterlijk: Kay is niet zo’n heel opvallende verschijning: ze heeft een gemiddelde lengte, is iets te mager en draagt meestal zwart. Daarbovenop heeft ze kort, pikzwart haar dat alle kanten op staat. Haar ogen zijn grijs en haar gezicht heeft scherpe randen. Haar handen zijn klein en flexibel, perfect om kleine apparaten in elkaar te zetten. Om haar middel draagt Kay een riem met allerlei technische dingetjes erin en eraan die nog wel eens van pas kunnen komen, waaronder een zelfgemaakte granaat die glasscherven spuwt, een timer, verschillende elektrische draadjes en tangetjes, een schroevendraaier, relais en nog veel meer.

Karakter: Kay zegt niet veel en vermijdt de meeste confrontaties. Laat je door haar onopvallendheid echter niet misleiden, want Kay hoort en onthoudt alles! Haar geest werkt snel en ze zoekt de oplossingen voor haar problemen altijd in de praktijk. Kay houdt van techniek en blinkt uit in het maken van alles waarbij elektriciteit of batterijen komen kijken. Ze is een echte bouwer, een knutselaar, en ze gaat op dat vlak geen enkele uitdaging uit te weg. Sociaal is ze echter minder vaardig, wat mede te wijden is aan het feit dat ze ontzetten schuchter is.

Achtergrond: Kay maakt deel uit van bijna de armste sociale laag in de wereld. Kay is opgegroeid zonder moeder, maar haar vader deed er alles aan om haar te leren wat hij wist over techniek en wapens. Hij had bijna niets voor zichzelf, maar het was merkwaardig hoe veel bruikbaar materiaal er gewoon op de vuilnisbelt te vinden was. Daarnaast werd Kay door hem van jongs af aan ingepeperd dat de wereld onrechtvaardig in elkaar zat, en dat ze, indien ze iets voor zichzelf wilde, daar zelf voor zou moeten zorgen. Haar vader was technicus bij het Legioen, maar sinds hij na het uitvoeren van een missie waar hij haar niet over wilde vertellen niet meer terugkwam, staat ze er alleen voor. Kay doet er alles aan om met het Legioen in contact te komen.
De dissectie van Kermit de Kikker.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten: 3481
Lid geworden op: 28 Jun 2015, 14:28

Re: Chars

Berichtdoor Ravief » 30 Mei 2016, 15:02

Karissa Aisha Geovana Bonaventura II

Situatie
Karissa is een jongedame van 22 en woont samen met haar vader in het rijke gedeelte van de stad. Ze ziet haar vader niet veel omdat hij in de Raad zit en meestal aan het werk is.
Toch heeft ze op jonge leeftijd al meegekregen hoe je je hoort te gedragen voor de tv en wat wenselijk is en niet.
Zodoende is ze een bekend en beroemd figuur in de stad, met vele volgers online en het onderwerp van vele fanfictions.

Gezien een hoge positie niet altijd even veilig is, heeft Karissa een schaduw met de naam Tarek. Deze spierbundel is eigenlijk haar enige en beste vriend, al zijn er heel wat speculaties dat ze heel wat meer zijn…

De moeder van Karissa is overleden toen zij vijf was aan een mysterieuze ziekte waar nooit een remedie of een compleet ziektebeeld voor is gevonden.

Uiterlijk
Karissa is niet heel opvallend. Ze heeft een gemiddelde lengte en een wat tengere bouw. Aan vrouwelijke vormen ontbreekt het haar echter totaal niet.
Ze heeft een rechte neus, ietwat gekleurde huid en ravenzwarte donkere haren die ze in een stijlvol kapsel draagt. Niemand heeft haar echter ooit gezien met haar lokken los.
Ze heeft zachte, volle lippen en haar ogen hebben een bijzondere groenachtige kleur die niet heel goed te definiëren is.

Karakter
-Zolang ze niet hoeft, is Karissa iemand die het liefste uit de schijnwerpers blijft. Ze hoeft al die drukte niet, helemaal omdat ze weet dat alle aandacht niet om haar is, maar om hoe mensen denken dat ze is.
-Ze heeft de slechte gewoonte om vreetbuien te hebben na flink te hebben gesport en is verzot op een speciaal soort chocoladekogeltjes (ChocoPops) voor in de yoghurt als ontbijt.
-Ze is eenzaam en weet soms niet helemaal hoe ze met haar leven om moet gaan, maar heeft haar hart absoluut op de juiste plek zitten.
-Ze is, al zou je het niet snel zeggen, behoorlijk slim en haalt al haar klassen over economie, politiek, wiskunde, maatschappij en psychologie met gemak.
-Ze is ook een beetje een sloddervos en haar kamer is dan ook haar heiligdom waar niemand wordt toegelaten en waar ze met een gerust hart haar sokken en shirtjes kan laten slingeren.
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast