Chars

Gebruikersavatar
Woordenwerpster
Berichten: 120
Lid geworden op: 07 Sep 2015, 15:05

Chars

Berichtdoor Woordenwerpster » 06 Feb 2019, 21:55

Yay personages!
De dissectie van Kermit de Kikker.

Gebruikersavatar
Woordenwerpster
Berichten: 120
Lid geworden op: 07 Sep 2015, 15:05

Re: Chars

Berichtdoor Woordenwerpster » 06 Feb 2019, 22:27

Natalia Ivanova

Uiterlijk
Natalia is dun en atletisch gebouwd. Ze heeft bruine ogen en lang licht golvend bruin haar, vervaagd door het chloor. Haar huid is olijfkleurig en gaaf, afgezien van een kleine tatoeage van een octopus op haar ribben. Ze draagt standaard zwemkleding - een kort zwart broekje en een zwart hooggesloten topje. Daarnaast heeft ze tijdens het zwemmen altijd een klein mes bij zich, dat bevestigd is aan haar enkel. Andere attributen voor tijdens het zwemmen zijn een aantal riempjes om haar middel en schuin over haar schouders, waaraan ze eventuele vondsten kan bevestigen. Daarnaast heeft ze en oude duikbril waar een zaklampje op is bevestigd, zodat ze kan zien waar ze heen gaat.
Als Natatlia uit het water is, gooit ze over haar zwemkleding een donkergroene broek tot op haar kuiten en een zwart shirt overheen. Het shirt is alleen een stuk te groot voor haar, dus de halssluiting valt gedeeltelijk over haar schouders heen zodat haar zwemkleding deels zichtbaar is. Daarnaast heeft ze het shirt rondom haar middel vastgeknoopt met een elastiekje, zodat het niet gaat lubberen. Aan haar voeten draagt ze een stel afgetrapte gympies dat ze bij haar eerste tocht gevonden heeft.

Karakter
Natalia is gefocust maar gesloten. Ze is een werker en laat het nemen van beslissingen liever aan anderen over. Dat betekent echter niet dat ze geen mening heeft. Sterker nog, ze kan af en toe bijzonder bot uit de hoek komen. Haar grote liefde is zwemmen, een affaire die haar bijna tot aan de Olympische top gebracht had. Ze leidt een leven van plicht en toewijding, maar ook van eenzaamheid. Van kinds af aan heeft ze getraind om haar dromen van Olympisch goud waar te maken, waardoor ze altijd weinig tijd had voor vrienden en sociale bezigheden. Ze functioneert dan ook het best in haar eentje.

Achtergrond
Natalia was een professioneel zwemster voordat de rampen kwamen. Toen bleek waar haar talenten lagen, werd ze al snel geselecteerd als Duiker, wat wil zeggen dat ze de vele wrakstukken onder water doorzoekt op bruikbare voorwerpen. Het is gevaarlijk en zwaar werk, maar Natalia's achtergrond is een enorm voordeel. Daarbovenop genieten Duikers bepaalde voordelen, omdat ze sterk en fit moeten zijn voor hun tochten. Ze mag dan een mager ding zijn, Natalia heeft het extra voedsel dat bij haar werk hoort hard nodig.

Schrijfkleur = 0080FF
Laatst gewijzigd door Woordenwerpster op 11 Feb 2019, 21:16, 3 keer totaal gewijzigd.
De dissectie van Kermit de Kikker.

Gebruikersavatar
varden
Berichten: 3423
Lid geworden op: 27 Jun 2015, 19:39

Re: Chars

Berichtdoor varden » 06 Feb 2019, 22:52

Zaira Morris

Uiterlijk
Zaira heeft een bos halflange zwarte krullen, groene ogen en een lichtgetinte huid. Haar lengte van 1.60m is gering en samen met haar slanke bouw ziet ze er daardoor soms nogal breekbaar uit. Op werk gaat ze gekleed in de standaard donkerblauw gekleurde verpleegstersuitrusting, een ietwat vormeloze outfit met een t-shirt met hoge halslijn. Buiten werk draagt ze daarentegen graag lichtgekleurde shirts op een spijkerbroek, de paar die ze heeft vertonen dan ook duidelijke draagsporen. Meestal gaat Zaira buiten werk blootsvoets of op slippers op pad. Haar haar draagt ze meestal opgestoken, al was het maar omdat het dan een stuk makkelijker in toom te houden is.

Karakter
Afkomstig uit een oorspronkelijk liefdevol nest is Zaira nog steeds een beetje zoekende naar haar plek in de wereld na de rampen. Verpleegster is niet een beroep wat haar echt aan het hart ligt, maar het zorgzame zit wel in haar natuur. Daarentegen moet je niet denken dat je Zaira makkelijk voor je karretje kan spannen, ze kan behoorlijk fel uit de hoek komen (al was het maar om haar ietwat weerloze uiterlijk te compenseren). En hoewel ze een pittig karakter heeft en veel kan hebben zijn er grenzen, vooral als ze moe is.

Achtergrond
Zaira komt uit een groot gezin dat in een grote stad woonde, maar na de rampen was het niet langer een situatie die houdbaar was. Huis en haard waren vergaa en hoewel de hele familie Morris het overleefde betekende het ook dat de vastgelegde rantsoenen voor hen zelden genoeg waren om alle monden te voeden. Toen er werd nagedacht over relocatie, van hun eiland naar een ander, boden Zaira en haar oma aan om mee te gaan. Zaira is in haar nieuwe woonplaats als verpleegster aan de slag gegaan, waarmee ze genoeg verdiend om haar oma en zichzelf te onderhouden. De heimwee kan echter behoorlijk toeslaan van tijd tot tijd, ook al is Zaira sociaal ingesteld en heeft ze als verpleegster genoeg contact met mensen op een dag.

Schrijfkleur: 00BF00

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten: 3481
Lid geworden op: 28 Jun 2015, 14:28

Re: Chars

Berichtdoor Ravief » 06 Feb 2019, 23:04

Aisha Rajkumari Tenzin (Aisha of Mari is toegestaan)


Uiterlijk
Pezig, maar net zacht genoeg om aantrekkelijk te vinden. Ze heeft donkere, bijna zwarte ogen en even donker haar, wat bijna altijd vast zit. Verder heeft ze een donkere huid, wat aardig vanzelfsprekend is voor waar ze vandaan komt.
Meestal draagt ze gemakkelijke kleding die niet te los zit, waardoor laagjes dragen makkelijker is en je niet per ongeluk met een wijde broekspijp ergens achter blijft haken.
Ze houdt van donkere broeken en gekleurde tops.

Karakter
Meestal uitbundig en meisjesachtig en vrolijk. Ze is een optimist, ziet kansen en wil de wereld zien. Wat wat lastig is, nu 70% (of zoiets?) ervan onder water is en ze geen kieuwen heeft. Toch vindt ze sarcasme een fijn soort humor en kan ze het wel gebruiken als een gezond tegenbalans. Aisha ziet het leven -als ze eenmaal op zee is- als een avontuur.

Achtergrond
Het was nogal een gelukje dat hun kalender al tegenspoed had voorspeld, waardoor ze ruim hadden ingeslagen en goederen en technologie en onzin-dingen op veilige holtes in de bergen hadden verstopt. Dat de wereld ten onder zou gaan kwam echter in niemand op en daardoor werd alsnog de halve bevolking van Nepal en Tibet en alles daar omheen weggevaagd.
Aisha komt van een ellenlange generatie plantagebouwers en bewerkers en toen alles weer rustig werd, duurde het dan ook maar een paar jaar voordat ze een manier van akkers hadden uitgevonden en ze en hun land weer opbouwden.

Hierdoor heeft Aisha heel wat jaren in de mest doorgebracht. Ze heeft dan ook behoorlijke spieren en ruwe handen van het veldwerk, maar ook van het zeilen, wat voor een groot gedeelte blootvoets wordt gedaan. Ze heeft zich samen met een buurjongen opgegeven om getraind te worden tot tja... ontdekkingsreiziger. Ze navigeert voornamelijk op de sterren en oude kaarten.
Samen met Ranash -op hun boot de Jivita- hoopt ze dit keer tot Amerika te komen en dan daar eens kijken wat ze aan zaden, dieren, medische spullen.. wat dan ook eigenlijk, mee kunnen nemen naar huis.


schrijfkleur: FF4040 = warm oranje
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast