Karakters

Gebruikersavatar
littlehouseonahill
Berichten: 66
Lid geworden op: 27 Jun 2015, 13:43

Karakters

Berichtdoor littlehouseonahill » 29 Mar 2017, 18:24

Afbeelding

Mason Jacob Harris
  • Nationaliteit: Australisch (50% Brits, 50% Aussie)
  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: 27
  • Schrijfkleur: #FFFF00
Opgegroeid in Lancefield, een stukje noordelijker dan Melbourne. Als een baby is hij op straat gevonden door een wat ouder stel - zij hebben hem ook opgevoed en grootgebracht. Op 17 jarige leeftijd is hij, met de hulp van de mensen die hij als zijn ouders zag, op zoek gegaan naar de mensen die hem achtergelaten hebben.
Laatst gewijzigd door littlehouseonahill op 30 Mar 2017, 00:59, 6 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Ravief
Site Admin
Berichten: 3481
Lid geworden op: 28 Jun 2015, 14:28

Re: Karakters

Berichtdoor Ravief » 29 Mar 2017, 23:49

Afbeelding
The many faces of Kate


Kathalina Grace Moore

Kate is bijna 28, is opgegroeid in Atlantic City - New Jersey, maar woont al enkele jaren in Lancaster UK.
Ze heeft een wat vreemde jeugd gehad. Haar moeder was nogal jong -net 18- toen ze Kate kreeg en was helemaal in de wolken toen Kate een mooi kind was. Vanaf haar 5e heeft Kate mee gedaan aan de zogenaamde 'beauty pageants' en hield hier pas mee op toen haar ouders uit elkaar gingen en ze bij haar vader ging wonen. Haar moeder kreeg vrij snel een nieuwe relatie -en nog een kind- en besteedde hier al haar aandacht aan.
Haar vader vond al die jurkjes en make-up maar onzin en gaf haar op voor vechtsport, in de hoop dat zijn dochter een beetje in het midden van twee extremen zou uitkomen. Die wens is niet helemaal uitgekomen...

Kate is zelfstandig, houdt er niet van afhankelijk te zijn en maakt liever zelf fouten dan anderen vertrouwen met haar leven. Ze heeft een poos bij de Special Reconnaissance Regiment gezeten, maar is uiteindelijk een andere kant op gegaan.


Schrijfkleur: #0080FF
I write for the same reason I breathe - because if I didn't, I would die

Gebruikersavatar
Learmont
Berichten: 50
Lid geworden op: 28 Jun 2015, 14:20

Re: Karakters

Berichtdoor Learmont » 30 Mar 2017, 20:46

Maveric Sebastian Daniels a.k.a Marv

Wanneer je Marv op straat tegen zou komen zou je hem gelijk weer vergeten. Zijn gezicht is beslist alledaags te noemen, maar zijn vaardigheden zijn dat zeker niet! Al op jonge leeftijd ontdekte Maveric dat hij een aanleg had voor geweld en het vermoorden van mensen. Niet dat hij er plezier in schept, hij is er gewoon goed in. Heel erg goed in.
Zulke vaardigheden worden snel bekend in bepaalde kringen, en al snel werkt Marv voor verschillende organisaties. Wanneer hij het ergens zat is, houdt die bende plots op met bestaan, om de simpele reden dat er geen leden meer zijn.

Pas op latere leeftijd, rond zijn 40e, komt Maveric in aanraking met de Manager. Hij biedt hem een plek, en een aantal leuke klussen, in het Continental. Maveric heeft hier een vaste kamer en een aantal vaste taken, maar is altijd beschikbaar voor een klus.

Schrijfkleur: #40BF00
"Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask."

Aslan
Berichten: 21
Lid geworden op: 29 Jun 2015, 22:48

Re: Karakters

Berichtdoor Aslan » 31 Mar 2017, 15:38

Afbeelding

Levi "Neuro" Elliot

Levi Elliot, oftwel "Neuro", is een Amerikaanse man van 26.
Hij is op zijn 18de bij het leger gegaan omdat hij het niet volhield op school. Levi kon nooit stil zitten, praatte teveel en had vaak last van tics en andere vorm van gedragsstoornissen. Hij was zelf tijdens zijn jeugd liever bezig met skateboarding, freerunning en vele andere vormen van waaghalzerij. Levi kwam met dit soort praktijken vaak in aanraking met politie en justitie.
Eenmaal bij Defensie werd hij vooral ingezet tijdens Black Ops, missies die op papier niet bestonden. Levi was hiervoor de geschikte kandidaat omdat hij alles deed voor de adrenalinekick en nergens voor terugdeinsde. Mede door zijn gedragsstoornissen en zijn status als jeugddelinquent was hij voor Defensie ook makkelijk vervangbaar. Dit maakte hem tot een waardevolle maar roekeloze soldaat. Zijn gedragsstoornissen zorgden ervoor dat hij in zijn squad bekend kwam te staan als "Neuro".
Nadat een Black Op in het Midden-Oosten compleet verkeerd afliep, werd Levi gedumpt door Defensie. Met een strafblad, geen cv en zonder officiële werkervaring was de licht neurotische Levi niet in staat om aan de bak te komen. Totdat hij bij The Continental naar binnen liep.....

color=#FF0000

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast