Tahuna - de rpg

Aslan
Berichten: 21
Lid geworden op: 29 Jun 2015, 22:48

Re: Tahuna - de rpg

Berichtdoor Aslan » 05 Okt 2016, 20:50

"Verdomme!" Connor beukte de deur open terwijl hij het ongedierte van zich af sloeg. De Texaan keek om zich heen en zag dat er al weer leven in de brouwerij was. Al rondkijkend probeerde Connor zich gezichten te herinneren van bewoners van Tahuna. Hij zag Adam en keek daarna rond of Liam ook in de buurt was. Zij waren potentiële allies op Tahuna. "So we got a pretty boy and a teabag to watch my back." mompelde Connor. "Why do I feel the sudden need to start praying again?"

Gebruikersavatar
Tranquilozination
Berichten: 35
Lid geworden op: 29 Jun 2015, 17:57

Re: Tahuna - de rpg

Berichtdoor Tranquilozination » 08 Okt 2016, 22:53

Adam pakte het smeerseltje aan. De frons op zijn gezicht veranderde in begrip toen de inheemse vrouw het woord 'jeuk' twee keer herhaalde en er gebaren bij maakte. "Ah," begreep hij. Naarstig probeerde hij zich te herinneren wat het woord voor 'dankjewel' ook alweer was; Kaina had het gisteren nog tegen hem gebruikt. Hij kon er zo gauw niet opkomen en knikte daarom maar dankbaar. Zodra hij het smeerseltje, wat het ook allemaal inhield (volgens mij wilde Adam dat liever niet weten), op zijn arm wreef, merkte hij algauw verlichting op. Tjonge, dat voelde een stukken beter.
“Fantasy is hardly an escape from reality. It's a way of understanding it.”
― Lloyd Alexander

Gebruikersavatar
varden
Berichten: 3423
Lid geworden op: 27 Jun 2015, 19:39

Re: Tahuna - de rpg

Berichtdoor varden » 08 Okt 2016, 23:01

Kaina zag de eerste vrouwen met bekende manden het dorp van de vreemdelingen uitkomen toen zij haar spullen pakte voor een zeiltrip. Eens kijken of ze nog iets kon redden van die vreemde boot die inmiddels grotendeels onder water lag. Ze kon zich voorstellen dat als de vreemdelingen door zoveel mieren waren lastig gevallen die ochtend, het humeur in het kamp niet beter zou zijn en nieuwsgierig kwam ze toch even kijken. Ze herkende al snel Adam, en de man uit de kooi wiens naam ze niet kende. "Hallo!", groette ze vrolijk, met een zwaar accent op het woord dat ze gisteren van Adam had geleerd. "Hebben de mieren jullie wakker gemaakt?" Bij hun onwetende gezichten pakte ze een mier van de grond en herhaalde zoals gewoonlijk het woord twee keer. Toen keek ze vragend naar Adam om zijn woord voor het insect te leren. Om haar tengere schouders hingen duidelijk touwen, een net, en een grote haak om mee te vissen.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast