Regels

Gebruikersavatar
mriswah
Site Admin
Berichten: 17
Lid geworden op: 17 Jun 2015, 00:29

Regels

Berichtdoor mriswah » 28 Jun 2015, 16:46

Natuurlijk kunnen we niet zonder regels. Anders wordt het een zootje. Uitleg over rpg en wat voor soort post er van je verwacht wordt, staat in het forum 'Uitleg'.

Algemene Regels

~Respect~
Respecteer elkaar en elkaars karakter en ga bovendien normaal met elkaar om. Schelden met erge ziektes wordt hier ook niet gewaardeerd. Houd het liever gezellig.
Wanneer er sprake is van pesterijen, zullen er maatregelen volgen. Maar we hopen dat iedereen volwassen genoeg is om problemen/onenigheden zelf te kunnen oplossen, zonder dat wij tussenbeide moeten komen.

~18+~
Gezien er in het echte leven ook gemeenschap voorkomt, kunnen we het begrijpen als dat terugkomt in een rpg. Geef graag wel even aan in je post/topicomschrijving dat het voor kan komen. Indien gewenst kan er een wachtwoord op een topic komen zodat jonge lezers niet direct alles meekrijgen.
18+ video's en afbeeldingen worden niet gewaardeerd, daar is dit forum niet voor bedoeld.

~Rang~
Administrators/Moderators kunnen meer op het forum dan 'gewone' gebruikers. Mocht er iets spaak lopen of heb je iets nodig kun je bij hen terecht (Varden, littlehouseonahill en Ravief). Mochten er waarschuwingen worden uitgedeeld (waar we niet vanuit gaan) dan hopen we oprecht dat je wijs genoeg bent om daarnaar te luisteren en ermee om te gaan.

~Originaliteit~
Leden doen er veel moeite voor om hun karakter uit te werken en zo realistisch mogelijk te maken. Ga dus niet kopiëren als je totaal geen inspiratie hebt maar laat het even rusten en maak je eigen karakter om trots op te zijn.

~Overig~
Is er onduidelijkheid over wat mag en wat niet mag in een rpg, praat dan met degene die het topic heeft aangemaakt. Mocht jouw idee er niet inpassen, vraag dan naar wat wel mogelijk is, maar uiteindelijk gaat degene die het verhaal heeft bedacht erover.

~Vragen~
Er komt waarschijnlijk nog wel een topic waar je al je vragen kwijt kunt, maar in de tussentijd: je kunt een PM sturen naar 'mriswah' met alles wat heel dringend een antwoord nodig heeft.

We wensen jullie vooral heel veel schrijfplezier!

~Team Mriswah
We know everything...

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AldenTism en 1 gast