Saori Daniau

Gebruikersavatar
varden
Berichten: 3423
Lid geworden op: 27 Jun 2015, 19:39

Saori Daniau

Berichtdoor varden » 12 Nov 2015, 16:22

Naam: Saori Daniau
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 18
Ras: Sirene
Uiterlijk: Zwart lang haar, bleke huid en haast zwarte ogen geven haar een exotisch uiterlijk. Wat Saori nog wel eens kan versterken door het dragen van kimono’s of andere Aziatische kleding. Ze is slank, maar goedgevormd, en ongeveer 1.60m lang.
Afbeelding

Geschiedenis: ] Saori kent haar biologische ouders niet. Het enige wat ze weet van haar jongste jaren is dat ze die doorbracht in een weeshuis in Japan. Of haar biologische ouders echt dood zijn, weet ze niet. Ze stonden niet met naam in haar dossier, dus ze was op de stoep neergelegd als vondeling.
Jarenlang zag Saori hoe vriendjes en vriendinnetjes geadopteerd werden. Iedereen behalve zij, want zij was anders. Saori was getalenteerd met muziek, vanaf kleins af aan, wat ervoor zorgde dat genoeg ouders geïnteresseerd waren in haar adopteren. Maar er gebeurden ook vreemde dingen als ze zong. Saori wist niet zo goed wat het was, maar het maakte mensen bang, en zorgde ervoor dat ze uiteindelijk nooit met iemand mee naar huis mocht.
Toen Saori 7 was, en er eigenlijk van uit ging dat ze nooit een familie zou vinden, kwamen de Daniau’s langs. Vanaf dag één leken ze Saori te begrijpen en lief te hebben, en al snel mocht ze met hen mee en had ze ook nog eens een zus! Het was een liefdevol gezin en ze was dol op haar ouders en zus Joanna. Ze mocht haar muziek oefenen en zich ontwikkelen daarin met hulp van haar familie. Saori wist al snel dat haar ouders anders waren, en kwam erachter dat ze beiden gedeeltelijk Sirenes waren, net als Joanna. Saori heeft haar ouders beloofd niets tegen haar zus te zeggen, omdat zij dat wilden doen als Joanna oud genoeg was. Saori heeft nog altijd niets tegen Joanna gezegd erover, om haar belofte niet te breken.
Het verlies van haar ouders in 2010 was heel zwaar voor Saori, en ze begon redelijk te ontsporen. Foute vrienden, slechte cijfers, zelfs haar krachten begonnen uit te slaan terwijl ze ze altijd zo goed geoefend had. Haar oom en tante dreigden dan ook haar het huis uit te zetten, en uiteindelijk wist Saori samen met Joanna een beetje een nieuw leven op te bouwen. Na haar middelbare school ging zij echter niet naar een muziekopleiding, zoals haar zus, en ging werken. Nu reist ze rond, en verdient hier en daar wat bij als straatmuzikant of door te zingen in bars. Via Youtube is ze wereldwijd bekend aan het worden en krijgt ze vele reacties. Om haar act bij te schaven en echt uniek te maken, is Saori inmiddels getraind in het gebruik van katana’s, die ze soms gebruikt in video’s om haar exotische uiterlijk te gebruiken als ‘trade mark’.
Karakter: Saori is slim en getalenteerd, en dat weet ze. Ze gebruikt het graag. Maar ze is niet vergeten hoe haar leven is ‘begonnen’, en heel dankbaar voor alles wat ze in het leven heeft. Saori is zorgzaam, wat zich uit naar Joanna. Ze zal haar zus beschermen op alle manieren die ze kan. Wat zich uit in het feit dat ze haar altijd probeert te helpen met haar klachten. Maar Saori is ook een streber, die de wereld wil laten zien wat ze allemaal in huis heeft. Vandaar de Youtube-carrière.
Functie op Vauclair's: Bezoeker, maar misschien leerling (als dat zo laat nog mogelijk is tenminste).
Overig: Joanna is niet alleen haar zus maar ook haar beste vriendin, en haar meer dierbaar dan wie dan ook.

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast